به قله های جدید علم و فناوری برسید
امروز دوره جدید خود را شروع کنید!
مهارت داشته باشید و تأثیر بگذارید! شغل تجاری شما از اینجا شروع می شود.
لاراول یکی از محبوبترین فریمورکهای PHP است که برای ساخت وب اپلیکیشنهایی براساس معماری سه لایه MVC میباشد. از مزایای فریمورک لاراول نسبت به دیگر فریمورکها میتوان به رایگان بودن، بروز بودن همیشگی، توسعه پذیری آسان، امنیت بالا و ماژولار بودن نام برد
اگر شما در زمینه برنامه نویسی با زبان PHP مهارت دارید، الان وقت آن رسیده که با محبوب ترین فریمورک این زبان، یعنی لاراول آشنا شوید. از این فریمورک حرفه ای در توسعه برنامه های پیچیده تحت وب استفاده میشود. لاراول فریمورکی است که بر پایه معماری MVC ساخته شده و به صورت رایگان و متن باز ارائه میشود. امکاناتی که این فریمورک در اختیار علاقمندان خود قرار میدهد، بسیار هوشمند است و همین امر سبب محبوبیت و لذت بخش بودن کار با لاراول شده است.
پایتون به یکی از محبوب ترین زبان های برنامه نویسی تبدیل شده است، یک زبان تفسیری و سطح بالاست که در انجام کارهایی زیادی از جمله هوش مصنوعی، توسعه وب، ساخت اپلیکیشن های موبایل و دسکتاپ استفاده می شود.
پایتون یکی از زبان های محبوب برنامه نویسی است که یادگیری آن نسبت به سایر زبان های برنامه نویسی آسانتر بوده و نیز خواندن و ترجمه کد های نوشته شده با استفاده از این زبان برای توسعه دهندگان (developers) راحتتر میباشد. این زبان مانند سایر زبان های برنامه نویسی برای توسعه وب و اپلیکیشن های کاربردی به کار میرود و بسیاری از شرکت های معروف نرم افزاری، از آن برای برنامه نویسی محصولات خود بهره میبرند.
آموزش زبان برنامه نویسی php از مبتدی تا پیشرفته با رویکرد برنامه نویسی وب و برنامه نویسی سمت سرور و با هدف ورود به بازار کار.
php یک زبان برنامه نویسی تفسیر شونده است که به منظور طراحی و کد نویسی صفحات پویا و تعاملی وب از آن استفاده میشود. منظور از تعاملی بودن یک وبسایت وجود قابلیت هایی نظیر: امکان دسترسی به سطوح مختلف برای کاربران، پنل های کاربری، امکان ثبت نام در سایت و قابلیت های بسیاری که در بیشتر سایت ها مشاهده میکنیم، است. میزان محبوبیت این زبان به قدری است که امروزه ۸۰ درصد از ۱۰ میلیون وبسایت برتر جهان، از زبان برنامه نویسی php استفاده میکنند.
بسیاری از افراد برای وبگردی دیگر از کامپیوتر خانگی خود استفاده نمی کنند. حال اگر وبسایت شما بر روی بقیه پلتفرم هایی که کاربران از آن استفاده می کنند به خوبی دیده نشود موجب کاهش رضایت کاربران و در نتیجه کاهش بازدید و فروش خواهد شد.
Responsive design به معنای طراحی استاندارد یک سایت به منظور نمایش در تمامی مرورگر ها و دستگاه هایی که توسط کاربران استفاده میشود، است. در این روش از طراحی، ظاهر سایت، سایز های به کار رفته در طراحی آن و سایز فونت ها با توجه به اندازه صفحه نمایشگر، متغیر میباشد.
آموزش عملی و پروژه محور تبدیل طرح گرافیکی (طرح رابط کاربری یا UI) به کد HTML۵ و CSS۳ به صورت بهینه و اصولی، این دوره در ادامه ی مسیر رشد طراحی سایت می باشد و پیش نیاز آن تسلط نسبی بر روی کدنویسی HTML۵ و CSS۳ می باشد.
در حالی که قالب های آماده بسیاری وجود دارند، اما باز هم بسیاری از شرکت ها و کسب و کار ها ترجیح میدهند تا قالب شخصی سازی شده برای سایت خود داشته باشند. در پروژه های طراحی سایت، طراحان رابط کاربری (Ui Designers) ، طرح گرافیکی سایت را در قالب فایل های PSD یا XD تحویل میدهند. برای این که این طرح بر روی وبسایت قابل نمایش شود، باید به زبان های HTML یا CSS تبدیل شود و درواقع PSD or XD to HTML صورت بگیرد.